Meest gestelde vragen

Kan ik een introductiebehandeling boeken?
Wij willen graag met u een introductiebehandeling afspreken voordat u besluit een kuur van 10 behandelingen bij ons te boeken. Een introductiebehandeling duurt een uur en naast bijvoorbeeld één afslankbehandeling, wordt tevens het vetpercentage, het lichaamsgewicht, de lichaamslengte en de bloeddruk gemeten. Tevens nemen we nog een aantal zaken door. Een introductiebehandeling geeft u een idee wat u tijdens de kuur kunt verwachten.
De kosten van deze introductiebehandeling bedragen slechts € 25,-. Tijdens deze introductie maken wij samen met u een behandelplan.

weegschaal, gewicht, meting, metenHoelang duurt de kuur?
Het is ideaal als de gehele kuur van 10 behandelingen binnen 3-4 weken afgerond wordt. Dit houdt in dat er 2 tot 3 keer per week behandeld wordt. Een kuur van minder dan 10 keer is niet effectief omdat er dan geen continuïteit bestaat. Dit zou namelijk hetzelfde effect geven als weinig en onregelmatig sporten. Bovendien ga je tijdens de kuur ook ontgiften omdat er afvalstoffen worden verwijderd uit het lichaam. Dit ga je merken bij de 5e/6e behandeling omdat de urine sterk ruikt als je naar het toilet gaat. Bij de 6e/7e behandeling merk je duidelijk huidveranderingen omdat de huid tijdens de kuur eerst wat losser wordt en daarna weer steviger. Rond de 7e/8e behandeling ga je goed merken dat je centimeters verliest. Het aantal centimeters dat je verliest bouw je tijdens de kuur natuurlijk op. 

Hoeveel centimeters verlies je in 1 kuur?
Het gemiddelde verlies ligt rond de 18 tot 21 cm totaal op die lichaamsgebieden die behandeld worden. Dit komt ongeveer overeen met 1 kledingmaat. Elk lichaam is anders dus iedereen heeft andere resultaten. In totaal kunnen 3 lichaamsgebieden worden behandeld.

Hoeveel water moet ik bij deze behandeling op een dag drinken?
Gedurende de hele kuur moet u 1,5 á 2 liter afhankelijk van uw lichaamsgewicht (of kruidendrank) per dag drinken.
Water is zo ongeveer de enige belangrijke katalysator om gewicht te verliezen en het eraf te houden. Water onderdrukt het hongergevoel en helpt het lichaam om opgeslagen vet af te breken. Studies laten zien dat bij een vermindering van watertoevoer vetdepots worden vermeerderd, terwijl bij meer water drinken juist vet wordt verminderd.

myo-balance, sporten, fit, conditie, ms-patient, verliesWanneer wordt er gemeten?
Bij aanvang van de kuur wordt er gemeten op de plaatsen waar u wilt afslanken. Aan het einde van de kuur wordt er wederom gemeten zodat wij voor u kunnen bepalen wat u in totaliteit aan vet en centimeters kwijt bent. Het belangrijkste is echter dat u zelf voelt dat u centimeters aan lichaamsomvang kwijt bent.

 

Waarom wegen en meten we al onze klanten?
Een kubieke centimeter spieren weegt namelijk meer dan een kubieke centimeter vet.
Als je begint met afvallen, verandert je lichaam als volgt:
*In het begin verlies je meer vocht, dus raak je relatief makkelijk wat kilogrammen kwijt.
*Vervolgens raak je niet veel vocht meer kwijt en begin je aanvullend spierweefsel op te bouwen. Je valt niet veel meer af en kan zelfs 0.5 tot 2 kilo aankomen.
*Naarmate je meer spierweefsel opbouwt, verbrand je meer vet, kortom de toename van spiermassa zorgt ervoor dat je rustmetabolisme/ stofwisseling omhoog gaat.
*Je wordt beetje bij beetje lichter, maar vooral magerder.
Daarom houden wij van Bodyline je omvang in de gaten als je begint met afvallen. Zo kan de weegschaal je misschien teleurstellen, maar vertellen de centimeters meer wat er in je lichaam gebeurt.
Je moet het zo zien:
Men ziet niet wat je weegt maar wel dat je lichaam slanker is geworden.
Ga daarom voor Bodylijn en richt je niet alleen op snel kilo’s kwijt willen! Uiteindelijk bieden wij de juiste onderdelen waardoor u  voor de lange termijn uw resultaten kunt behouden. 
Moet ik een dieet volgen bij deze afslankmethode?
Voldoende water drinken (1,5 á 2 liter afhankelijk van uw lichaamsgewicht) op een dag en bewuster met uw voeding omgaan, kan dikwijls al voldoende zijn. Heeft u advies nodig dan kunnen wij u dat geven. Indien u een extreem overgewicht heeft (meer dan 25 kilo) gaan wij met u bekijken welk voedingsprogramma bij u past om een optimaal resultaat te behalen.

Wat gebeurt er als ik stop met de kuur, vliegen de centimeters er dan zo weer aan, net als bij de meeste afslankmethodes?
Als u klaar bent met de kuur kunt u uw nieuwe figuur behouden door voldoende te bewegen. U hoeft niet meteen een abonnement op een sportschool te nemen want 30 minuten per dag wandelen of fietsen volstaat al. Indien u echt niet de mogelijkheid heeft om voldoende te bewegen, dan kunt u bij ons ook een onderhoudskuur doen. U komt dan eens in de week of twee weken een behandeling doen.

Kan ik de "Myo-balance" afslankmethode vergelijken met andere afslankapparaatjes die je op TV ziet?
Nee, absoluut niet. Deze afslankapparaatjes zenden “golven” uit met een puntige top die in contact komt met de spier. Ten eerste is dat geen prettig gevoel voor de spier, maar belangrijker is dat het contact met de spier maar kort is. Het "Myo-firmingsystem" echter is een hele “platte” golf die geleidelijk opkomt en ook geleidelijk weer afneemt. Behalve meer comfort voor de cliënt, betekent dit vooral dat de periode van contact met de spier langer is. Hierdoor is de "Myo-balance" in staat in kortere tijd grotere resultaten te boeken.


bodylijn, lymfo balance, lipo, reacties, contact, menu