Welke programma's zijn er met het Myo-balance systeem?

Myo-balance systeem:
Afslanken en verstevigen door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen (inwendige reiniging ) door het lichaam verwijderd. De “Myo-balance” helpt u bij afvallen, het verbeteren van uw huid en zorgt ervoor dat uw lichaam weer in evenwicht komt. Met de Myo-balance kunnen we ook klanten behandelen met een medische beperking waardoor ze niet kunnen of mogen sporten, maar wel aan hun lichaam willen werken.

Cellulite:
begint met een verslechtering van de bloedcirculatie, de voedingstoffen die bestemd zijn voor de cellen worden niet meer zoals voorheen regelmatig aan- en afgevoerd, maar zij hopen zich op in zones tussen de vetcellen. De cellen gaan zich in groepjes “samenklonteren”, dit resulteert in de sinaasappelhuid. Het apparaat werkt met een speciaal ontwikkelde golf zodat de samengeklonterde cellen worden afgebroken en door middel van de behandeling in staat wordt gesteld het vet te laten verdwijnen.

Spierversterking:
Het “Myo-balance"systeem kan door mannen en vrouwen en getrainde sportmensen gebruikt worden voor de opbouw van spiermassa of specifieke spierversteviging. Ook voor mensen met een extreem overgewicht (>25kg.) biedt de “Myo-balance” in combinatie met de voedingsadviezen een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.
”Inspanning door ontspanning”
Vaak wordt er pas verlichting ervaren na lichamelijke ontspanning is in de regel een gevolg van lichamelijke inspanning (zware arbeid, training) omdat het lichaam instinctief de behoefte heeft aan rust. Maar daar ligt nu ook juist het probleem, mensen met spierklachten kunnen dikwijls geen lichamelijke inspanning opbrengen omdat dit immers pijn doet of gaat doen. Dit brengt ons bij BodyLijn. BodyLijn Hoogblokland werkt met een revolutionair apparaat “ de Myo-balance” welke de spieren van buitenaf aanstuurt om te bewegen. U kunt deze samentrekkingen ook zien. Dit bevordert enorm de doorbloeding, de spieren worden sterker en soepeler en geeft de spieren de zo broodnodige beweging zodat deze sterker worden. Wat samen met de lichamelijke ontspanning voor verlichting zorgt.
Spierklachten:
is een heel wijd begrip, ons hele lichaam zit immers vol met spieren die ons laat bewegen. Veel mensen hebben wel eens een blessure opgelopen, een pijnlijke rug gehad als er een dag in de tuin is gewerkt of verkeerd gelegen tijdens de nachtrust. Meestal zijn dit soort klachten na enige tijd weer verdwenen. Er is echter een groep mensen bij wie dit vaker als normaal voorkomt of zelfs altijd aanwezig is. Dit kan betekenen dat er gewoon wat rustiger gesport of getuinierd moet worden, maar kan ook betekenen dat er chronische klachten zijn zoals bv. Fibromyalgie. Voor alle duidelijkheid ga met chronische klachten altijd naar een arts. 
Fibromyalgie:
Je bent altijd moe, je hebt zeer geregeld pijn in spieren en gewrichten. Niemand begrijpt je want er is niets aan je te zien en er is geen enkele laboratoriumproef die Fibromyalgie kan aantonen. Je bent zogezegd overgeleverd aan de goedheid van de medemens die je hopelijk geloofd. De ene dag is er niets aan de hand en kan je bijna alles doen wat een ander kan, de andere dag ben je een wrak en ben je zo goed als tot niets in staat. Fibromyalgie wordt geschaard onder de noemer “weke delen reuma”, omdat het qua klachten op reuma lijkt, maar er zijn geen zichtbare reuma verschijnselen in de zogenaamde harde delen; het skelet. Doctoren van de patiënt zijn vaak lange tijd bezig om te zoeken wat hij/zij nou eigenlijk heeft. Er is tot op heden geen afdoende behandeling bekend, waarbij de patiënt volledig geneest. Het is wel belangrijk om ondanks de pijn geregeld in beweging te blijven, wij kunnen u hierbij helpen met “Myo-balance".

 

Ballancer pro systeem:

Ballancer 606 pro is een van de exclusieve distributeurs van producten van het Israëlische bedrijf Mego Afek . Zij leveren alleen apparaten die zijn gemaakt door 's werelds toonaangevende fabrikant die zich alleen richt op lymfedrainagesystemen. Mego Afek was het eerste bedrijf ter wereld dat in de jaren 70 lymfedrainagesystemen introduceerde en hun producten worden veel gebruikt door de topziekenhuizen.

Ballancer is een automatisch compressietherapiesysteem dat wordt gebruikt voor effectieve lymfedrainage . Het wordt gebruikt door esthetische professionals in salons, klinieken en spa's. Het is ook een noodzakelijk hulpmiddel in studio's waar ultrageluid-, cryo- of RF-behandelingen worden uitgevoerd. Het helpt duidelijk bij de behandeling van cellulitis en bij lichaamsvorming . Ballancer werkt met drukken van 20 tot 80  mm-Hg  en biedt een breed scala aan verschillende massagecycli (sequentiële procedures), inclusief de unieke pre-therapie (voorbehandeling) cyclus voor het openen van lymfeklieren. Dit apparaat voor compressietherapie kan door sporters worden gebruikt voor herstelbehandelingen .

Met de Ballancer pro is het ook mogelijk om met speciaal geprogrammeerde programma’s blokkades op te heffen, kortom een welkome aanvulling op het BodyLijn Concept.


Het Ballancer pro systeem richt zich op het lymfestelsel. Het lymfestelsel bestaat in ons lichaam naast het bloedvatenstelsel. Zowel het bloedvaten als het lymfestelsel is een gesloten systeem. Met dit verschil dat de bloedvaten niets doorlaten naar buiten toe, tenzij er sprake is van een bloeding. De vaten van het lymfestelsel zijn half doorlaatbaar (semipermeabel). Een ander verschil is dat het bloedvatenstelsel een eigen direct pompsysteem heeft, namelijk het hart, terwijl het lymfesysteem afhankelijk is van onze spierbewegingen om de lymfe te laten circuleren.
Zoals het vaten systeem kan verstoppen, kunnen er eveneens blokkades in het lymfesysteem aanwezig zijn.

Blokkades kunnen bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn dat:

 • men een slechtere verbranding heeft, daardoor moeilijk afvallen.
 • men vocht vasthoudt
 • spataderen heeft
 • moe voelen
 • hoofdpijn
 • stress
 • allergie
 • chronische of vage pijnklachten
 • Giftige stoffen meer tijd hebben om in het lichaam opgenomen te worden, tijdens de introductiebehandeling meten wij of er blokkades in het lymfestelsel aanwezig zijn.

 

Définitief vet verwijderen door ultrasone geluidsgolven met het QB Lipo II systeem.

Voorgoed van uw hardnekkige vetrolletjes af zonder pijnlijke chirurgische ingreep.
Overtollig vet en cellulitis, een probleem waar veel vrouwen, maar ook mannen mee kampen.
Het QB Lipo II systeem zorgt ervoor dat de vetcellen doorlaatbaar worden, waardoor het aanwezige vet vrij komt. Het vrijgekomen vet wordt in het bloed en lymfesysteem opgenomen en vervolgens op de natuurlijke manier via de lever en de urinewegen verwerkt. Na de behandeling met ultrasone geluidsgolven kunt u om deze afvoer te stimuleren een lymfedrainage met het Lymfo-balance systeem extra boeken waardoor niet alleen de afgebroken vetten via het lymfestelsel uit het lichaam verwijdert, maar ook de gifstoffen die zijn vrijgekomen. Deze methode is wetenschappelijk bewezen. Liposuctie behoort tot verleden tijd.
Welke plaatsen kunnen behandeld worden?

 • Buik
 • Lovehandles
 • Zadeltassen
 • Binnenkant dijen
 • Binnenkant knieën
 • Kuiten
 • Armen
 • Bovenarmen


Infrarood sauna 

Dat infrarood een weldoening is voor het menselijk lichaam is al veel langer bekend. De positieve gevolgen van infrarood zijn voor vele mensen dan ook een enorme uitkomst. Het is dan ook niet meer weg te denken bij behandelingen van het lichaam. Of het nu gaat om figuurcorrectie of de behandeling van spierklachten zoals fibromyalgie, reuma of M.S.

Infrarood:

 • verhoogt de bloedcirculatie,
 • verhoogt het metabolisme,
 • zorgt voor een snellere vetverbrandingen, dus calorieën,   
 • laat afvalstoffen sneller wegvloeien,
 • stimuleert het immuunsysteem,
 • reguleert het autonome zenuwstelsel
 • verlichting van spier-en gewrichtspijn (reuma en fibromyalgie)
 • bestrijdt artritis
 • verlichting van nierfunctie
 • zichtbare huidverbetering (vermindering van cellulitis, eczeem en acne),
 • vermindering van spanning en vermoeidheidsverschijnselen,
 • helpt tegen slapeloosheid.

Kosten gebruik infra rood sauna (30 min) maximaal 4 personen €49,00 inclusief linnengoed 

Alleen mogelijk op afspraak 

In onze salon werken alleen adviseurs die speciaal opgeleid zijn.

Tijdens de introductiebehandeling wordt er samen met u een individueel behandelingsplan opgesteld waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw medische situatie en wordt een vetmeting gedaan


bodylijn, lymfo balance, lipo, reacties, contact, menu