Reacties klanten

 

Yildiz
 
 
Rozenpakking
Wat een verwennerij!!! Bij het boeken van een kuur zat een gratis rozenpakking. Ingesmeerd met rozencrème en in het infrarooddeken. Dat het zo heerlijk ontspannend :zzz zou zijn had ik niet verwacht
Bedankt, dit doe ik zeker nog een keer.

 

Mirjam
 
 
Trouwen in droomjurk
Omdat ik ga trouwen en een aantal mooie jurken heb gepast wilde ik toch wel heel erg graag een strakke strapless jurk maar dan moest ik toch echt van dat buikje en dat rolletje vet op mijn rug af. Had al een aantal keren op tv stukjes gezien dat je die kon laten weghalen met behandelingen. Ben op internet aan het zoeken gegaan en kwam zo bij BodyLijn terecht. Het is gelukt ik kan de jurk kopen die ik zo graag wil. :) Superbedankt Gerarda voor de gezellige uurtjes en het resultaat.

 

Andrea 28 jaar.
 
 
Lymfebehandeling
Moedeloos :( werd ik er van, voelde me al maanden niet goed. Na verschillende onderzoeken kreeg ik te horen dat ze niets konden vinden. Van een tante kreeg ik te horen van de lymfebehandelingen bij BodyLijn. Eerst maar eens op internet opgezocht wat het lymfestelsel doet, kwam er zo achter dat het voor je gezondheid erg belangrijk is. Omdat ik het echt beu was dat ik met zo rot voelde heb ik een afspraak gemaakt. Na een aantal behandelingen begon ik me steeds beter te voelen.

 

Patrick
 
 
Tevreden!!
Omdat ik niet zo’n schrijver ben een kort stukje over mijn ervaring bij BodyLijn. Na veel sporten bleef ik een buikje houden tot mijn grote ergernis. Van een kennis hoorde ik over de behandeling met de QB Lipo. Na een goede uitleg over deze behandeling heb ik er vijf geboekt. 1x per week een behandeling, extra water drinken en beweging plus een paar dagen op mijn voeding letten. Het resultaat is top ik ben van dat vervelende buikje af. Over de begeleiding ben ik erg tevreden en de behandelingen zijn absoluut niet vervelend.

 

Mijn naam is Netty en ben 74 jaar.
 
 
"De maat was vol"
Figuurlijk bedoel ik. :upset

Woog op een gegeven moment 113 kilo en dat is veel te veel. Lopen en zelfs fietsen ging steeds moeilijker.
Op een morgen stond ik op en dacht het is mooi geweest, ik bel naar Bodylijn voor een intro en daar heb ik geen spijt van.
Samen een behandelplan gemaakt van twee keer in de week een Myo behandeling en mijn eetpatroon aanpassen, ook mijn dagelijkse glaasjes wijn
laten staan waar ik dacht moeite mee te hebben, gelukkig was dat helemaal niet zo, ben er achter dat dit niet zo'n slimme gewoonte van me was.
Ik ben nu 5 weken verder 9 kilo lichter en 58 cm. kwijt. Het is me ongelofelijk meegevallen en ik voel me nu al veel beter.
Omdat er nog véél kilo's af moeten heb ik mijn volgende kuur geboekt. IK GA DOOR!! :)

 

Ester
 
 
Mijn buikje en heupen
Ik ben Ester mijn leeftijd is 46 jaar.
Ik ben best sportief maar ergerde me aan mijn buikje en heupen, niks hielp. Had al een paar keer bij Lifestyle Xperience tv op RTL 4 de QB Lipo II behandelingen gezien waar ze ook bij BodyLijn mee behandelen. De stap toch maar gezet. Na 6 behandelingen ben ik al superblij omdat mijn buik en heupen zijn zoals ik graag wil, daarbij voel ik me ook nog eens fitter door de lymfedrainage die je krijgt na elke behandeling.

 

Marlies, 40 jaar
 
 
Te zwaar
Na lang twijfelen wel afvallen niet afvallen wist ik dat ik echt de knop om moest zetten en zelf er voor de volle 100% voor moest gaan anders lukt het toch niet. Net toen ik besloot het kan niet langer zo, last van mijn rug en knieën viel de flyer van BodyLijn door de deur, had al wat eerder over hun gelezen. Dacht nu ga ik bellen voor een intro om te kijken of dit wat voor me is. Vond het erg positief en kreeg gelijk al een behandeling met de myo wat me reuze meeviel, het voelde goed er werd me ook duidelijk gemaakt dat ik wat kleine dingen moest veranderen in mijn eetpatroon ik was niet voor niets een aantal kilo’s te zwaar. Heb gelijk besloten om een kuur te doen. Bij de eerste behandeling werd ik opgemeten. 2x in de week moest ik komen voor een behandeling. Na de 10de behandeling was ik al behoorlijk wat centimeters kwijt. Daarom ben ik nog even doorgegaan. Ik voel met toppie, alles gaat me veel gemakkelijker af, daarom blijf 1x in de 14 dagen komen. Zo heb ik een stok achter de deur om niet terug te vallen in mijn oude patroon, je wordt gemotiveerd als het weer een keer moeilijk is.

Super bedankt voor alles.

 

Annemarie,
 
 
buikje
Na mijn zwangerschap was ik al best snel op gewicht alleen bleef mijn buikje te dik en zat mijn kleding van voor mijn zwangerschap daar te strak, ik kon doen wat ik wilde maar mijn buikje bleef te dik. Van een vriendin kreeg ik de tip om een kuur te volgen bij BodyLijn. Ik heb eerst op hun site gekeken en daarna een afspraak gemaakt voor een introductie behandeling. Ik kreeg gelijk een behandeling wat zo goed voelde dat ik de kuur heb geboekt waar ik nog steeds erg blij om ben. Dat buikje is weer een stuk mooier en gladder waardoor ik weer in mijn favoriete spijkerbroek pas en het ook weer leuk is om nieuwe kleding te kopen. Mooi meegenomen is de tijd die je daarvoor kwijt bent om dit te bereiken, daarbij was het ook nog eens gezellig tijdens de behandelingen.
Bedankt!!

 

Moniek 20 jaar
 
 
Van negatief naar positief !
Anderhalve maand geleden kreeg ik te horen dat ik Lipoedeem heb. Als meisje van 20 jaar ben je daar niet gelukkig mee. De dermataloog zei dat er niks aan te doen is en dat je alleen maar steun kousen kan dragen. Niet echt ideaal voor een vrouw. Ik vertelde dit verhaal aan mijn fysiotherapeut en die vertelde mij over BodyLijn in Vianen. Toen ik de eerste keer belde was ik best wel zenuwachtig maar dat was na een paar seconden alweer over. Teuni had een vrolijke en vriendelijke stem en ik voelde me meteen op mijn gemak.

Ik kon snel langs komen voor een introductie gesprek en ze legden alles meteen goed uit. Ook kreeg ik een voorproefje van de Lymfo Balance en alles was vrijblijvend. Ik durfde een gokje te wagen en starte de behandeling. Mijn lymfebanen gingen redelijk snel open en ik kon overstappen naar de Myo balance. Na een paar behandelingen twijfelden ze bij BodyLijn aan het feit of ik wel echt Lipoedeem had en stelden voor om een second opinion te doen in Rotterdam. Vol goede moed ging ik naar Rotterdam en daar kreeg ik te horen dat ik het inderdaad niet heb.

Ondanks dat ik het niet heb zijn mijn benen nog steeds te zwaar en ben ik samen druk bezig om wat centimeters kwijt te raken. Buiten de behandelingen om heb ik een goed voedings advies gekregen en vind ik het elke keer weer super leuk en gezellig om naar hun toe te gaan.

Ik heb absoluut geen spijt dat ik de behandelingen volg. En het zijn gewoon twee relax momentjes in de week maar je word er wel dunner van!

 

Marielle de Jong 32 jaar
 
 
Weg met die vetrolletjes!
Ondanks mijn gezonde gewicht en het sporten wat ik deed bleef ik een buikje en te dikke heupen houden, ik ergerde me daar mateloos aan omdat je het altijd zag in een strak jurkje of shirt. Via een vriendin kwam ik bij BodyLijn terecht voor cavitatie behandelingen. De behandeling viel reuze mee, was absoluut niet pijnlijk of vervelend, na de cavitatie behandeling ga je ook onder het lymfeapparaat, wat ik zelfs ontspannend vond. Wel heb ik voor een paar dagen een aantal eiwitproducten meegenomen zodat ik niet te moeilijk hoefde te doen van wat beter wel of niet kon eten, de producten zijn daarbij nog eens lekker ook. Ben supertevreden en kan nu strakke kleding 8) aan zonder de rolletjes die je anders zag.

 

Marjan de Graaf (29jaar)
 
 
Slanker dan voor mijn zwangerschap!
Na mijn bevalling hoopte ik na verloop van tijd mijn oude figuur weer terug te krijgen. Helaas, dit gebeurde niet. De kleren van voor mijn zwangerschap paste ik zeker niet meer. Ik had een flinke buik over van deze zwangerschap. Het leek wel of ik nog 6 maanden zwanger was! Alleen bij de grote maten kreeg ik de knoopjes nog dicht. Elke keer als ik mezelf in de spiegel zag, baalde ik en dacht hoe krijg ik nog een normaal figuur ?”
Totdat ik bij een advertentie las van BodyLijn. De behandeling met de Myo-balance zag ik wel zitten. Een behandeling duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Een totaal van tien behandelingen, resulteert in een zichtbaar en meetbaar verlies van centimeters. Ik werd erg enthousiast; “Zou dit de oplossing zijn?” Ik maakte een afspraak voor een introductiebehandeling met Marijke bij BodyLijn in Vianen.
Het eerste gesprek verliep erg leuk, Marijke gaf aan dat het zeker moest lukken in combinatie met het de nutrition voeding! En jawel hoor, door het veranderde voedingspatroon en de Myo-balance behandelingen viel ik steeds meer af en mijn buik werd steeds minder. Ik heb nog drie Lipo behandelingen gedaan om mijn buik helemaal mooi strak te krijgen en viel in totaal 15 kg af. Ik kan nu weer leuke kleren aan! Ik voel me fit en heb meer energie! Mijn lichaam is weer in model gekomen. Ik ben zelfs slanker dan voor mijn zwangerschap! Ook kan ik goed op gewicht blijven. Dus met een goed programma en fijne begeleiding kun je (in korte tijd) zeker iets bereiken! Mij is het in ieder geval gelukt!

 

Corinne
 
 
Morgen begin ik!
De flyer valt in de brievenbus. Meestal gooi ik zulke reclamefolder meteen weg maar deze niet. Op de een of andere manier trekt het me aan. Na een paar weken bel ik voor info en nog iets later maak ik een afspraak voor een introductieles. Teuni geeft me uitleg. Ik was vooraf niet van plan het dieet te gaan volgen maar na de uitleg is het duidelijk: ik ga er helemaal voor.
Ik ben gewoon te zwaar en mijn buik, billen en benen zijn te dik. De meeste dingen uit het dieet zijn erg lekker, vooral de repen. Die mis je na afloop echt! Maar het apparaat is helemaal geweldig. Ik heb 2 kuren gedaan van 10
keer, tussen die twee kuren zat ongeveer een maand. Na die twee kuren was ik 51 cm kwijt, op alle gemeten plekken 6 of 7 cm. Mijn figuur is heel erg verandert. Kleren kopen is daarom gewoon veel leuker geworden.

Ik heb kleren gekocht die ik vorig jaar echt nooit zou hebben gekocht! Zoals een gebreide jurk. En het valt heel veel mensen op! Ik kan het iedereen aanbevelen.
Gewicht kwijtraken lukt meestal wel op verschillende manieren, maar je figuur veranderen... Daar moet je anders wel heel veel voor trainen. Dan is BodyLijn Vianen gemakkelijker, sneller en door Nico ook nog gezellig.

 

Niels
 
 
Mijn ervaring met Lymfo systeem
Ik voelde me al jaren vreselijk beroerd. En heb pas een jaar op bed gelegen. Mijn herstel ging zeer moeizaam en de artsen vertelde mij vooral rustig aan de toen.
Desondanks kreeg ik allerlei kwaaltjes zoals vocht vasthouden pijn aan handen en voeten, regelmatig hoofdpijn en vermoeidheid. Ziekenhuis in ziekenhuis uit maar artsen konden niets vinden...
Ik leerde via BodyLijn Vianen de Lymfo Balance systeem kennen en heb inmiddels 9 drainage behandelingen gehad.
Voor mijn eerste keer aan de Lymfo werd ik opgemeten om de kijken of ik i.d.d. een lymfe probleem(blokkades) had.
Dit was zeker het geval de meting was schrikbarend, niets was goed zelfs mijn nieren niet.
Mijn probleem was dus dat ik zo geblokkeerd was dat ik zelf niet goed kon ontgiften en door niet te bewegen alsmaar te rusten (zoals het afgelopen jaar) mijn probleem alleen maar groter zou worden....

Sinds ik onder behandeling bij Nico van BodyLijn Vianen voel ik mij steeds beter. Na 3 behandelingen (voor mij voelt het als intensief joggen) had ik al geen pijn meer aan mijn handen en voeten en ook heb ik veel minder last van hoofdpijn. Wel ben ik nog vaak erg moe maar ook heb ik goede momenten zoals ik jaren niet meer heb ervaren. Ik ben er nog niet maar ga zeker door met de behandelingen en ben benieuwd waar het me brengt.

 

Arie de Jong
 
 
HET KAN ECHT!!!!
Begin dit jaar- te hoge bloeddruk en te zwaar.
Te hoge bloeddruk zit in de familie en van die 94 kilo met een lengte van 185cm had ik geen last.
Toch??
Oh ja, de leeftijd 53 jaar gaat tenslotte ook mee opspreken. Het knaagde eerlijk gezegd toch wel, broekriem zal al wat strakker en niet alles paste meer perfect.

Het plan – de aanleiding.
Jullie advertentie in Het Kontakt.
Nico je was heel duidelijk, niet alleen de behandeling helpt, je moet er ook wat voor doen,
- meer bewegen
- kritisch kijken naar je eet/drinkpatroon en ik moest het niet maar daarmee lag de verantwoording wel bij mezelf.

Resultaat!!
Gestart 1ste week van maart 2007
Gestopt laatste week van juni 2007 na 15 behandelingen van 94 kilo naar 83 kilo
Bloeddruk prima in orde.

Het kan dus echt en je hoeft niet als een monnik te gaan leven, gewoon iets minder van het een en iets meer van het ander.

 

Diny
 
 
hallo,
Ik las in de krant een advertentie over BodyLijn en dacht misschien is dit wel iets voor mij. Ik zat niet zo lekker in m’n vel en maakte al snel een afspraak. Vanaf de eerste kennismaking met het apparaat de Myo-Balance was ik al verloren, meteen toen je hem aanzette leek het of er allemaal spinnen in mijn lichaam kropen en als je hem hoger zet wordt het echt sporten. Ik vond het fijn, wat een spanning voelde ik op mijn spieren, vanaf de tweede keer kreeg ik al meer energie. Ik was al veel afgevallen dus daar kwam ik niet voor, ik wilde alleen wat strakker in mijn vel en wat soepeler worden en dat lukte, ik ben nu al veel centimeters kwijt en zelfs nog een paar kilo’s.
Nico ik vond het erg gezellig bij je en heb er zeker geen spijt van dat ik deze behandelingen heb gedaan.

 

Corry
 
 
Nico,
Mijn ervaring met BodyLijn is een aparte manier van sporten en afvallen.
Ik vind het fijn om weer en beetje strakker in mijn vel te zitten en mijn spieren weer beter hun werk doen, ik loop weer beter zonder dat mijn rug verkrampt.
Het ontgiften vond ik ook een hele ervaring, geweldig!!
Ik vond het ontspannend, rustgevend en gezellig.

 

Wim
 
 
Beste Nico,
Mijn ervaring met BodyLijn.
De MyoBalance behandelingen in combinatie met de infrarode deken zijn heerlijk, het warmt de spieren goed op. Na de behandelingen is het direct een prettige ervaring, het is rustgevend en geeft heel veel energie. Het ontgiften vond ik ook een fijne ervaring, de doorbloeding van de spieren is veel beter. Het bijhouden van de behandelingen vind ik heel belangrijk.

 

Elly
 
 
Hoi,
Nadat ik een stuk in de krant had gelezen over BodyLijn heb ik een introductie afspraak gemaakt. Tijdens dit gesprek moet je aangeven wat je de minpunten aan je figuur vindt en wat je zou willen bereiken. In mijn geval betekende dit een aantal kilo’s afvallen, strakker en smaller worden. Mij is vanaf het begin gezegd dat het apparaat een hulpmiddel is en dat je zelf je levensstijl (eetpatroon) moet aanpassen. Om het een en ander te bereiken heb ik rigoureus mijn eetpatroon aangepast en ben ik meer gaan bewegen, 2x per week ben ik onder het apparaat gegaan. Na 5 weken = 10 behandelingen heb ik een enorm resultaat geboekt. Ik ben 5 kilo afgevallen en ben een aantal centimeters in omvang afgenomen. Tijdens deze weken ben ik op een hele leuke, open en spontane wijze begeleid. Ook kreeg ik regelmatig goede tips, zonder dat me bepaalde zaken werden opgedrongen. Waar ik achter ben gekomen is dat met het regelmatig consumeren van gezonde voeding het helemaal niet zo moeilijk is om niet te snoepen.
Bedankt voor alle hulp zodat ik weer fris, strak en fruitig de zomer in kan gaan.

 

Lenie
 
 
Hallo Nico
Mijn ervaring met BodyLijn de Myo-Systeem methode is voor mij tot nu toe de meest aparte manier om wat te doen aan mijn gewicht.
Al snel begon mij op te vallen, dat ik mij ook een stuk energieker voelde, daardoor wordt het geestelijke gevoel rustiger en positiever.
Nico ik ervaar jouw begeleiding als betrouwbaar en kundig.
Bedankt.

 

Nellie Hekman
 
 
Hoe het begon!
Ik ben Nellie Hekman ben 41 jaar en woon in Arkel

Het was donderdag 15 november 2007. Ik zat al een poosje niet lekker in mijn vel, was moe en mijn weegschaal gaf toch wel iets te veel aan.(80,5 kg.) Ik besloot om BodyLijn Vianen te bellen voor een intake gesprek. Vrijdags kon ik langskomen voor wat informatie over het Myo-Balance en het Nutrition dieet. Ben gelijk maar begonnen want met de feestdagen in het vooruitzicht moest er wel wat gebeuren. Ik heb nu twaalf behandelingen gehad (de centimeters vliegen ervan af) en heb 3x10
dagen het dieet gevolgd. Ik weeg nu nog 75,5 kg. en in omvang ben ik al 37 cm kwijt.
In januari begin ik weer opnieuw want er moeten nog wel een paar kilo vanaf. Het is een makkelijk dieet en heel goed vol te houden. Als je er mee stopt dan ga je het nog missen, want het is goed te doen en je kunt erg variëren met de producten.
(ik ben zelfs al een soort van verslaafd aan de repen.). Ik zit nu al veel beter in mijn vel en voel me ook al fitter. Geweldig wat dit allemaal met je doet! SUPER!!!!!

 

Matthijs
 
 
Hoi BodyLijn,
Ik zag deze reacties staan op de website van BodyLijn Vianen, en vond dat ik met mijn ervaringen niet moest achter blijven, en deze hard op moet vertellen aan andere.
Op 1 febr. 2007 was de maat vol en woog ik 134,5 kilo en kreeg veel klachten zoals: rug, knieën, bloeddruk, en bij veel inspanning kreeg ik bijna geen adem meer.
Dit is niet gezond voor een jongen van 31 jaar jong en met 2 jonge kinderen die graag lang van hun paps willen genieten zonder dat deze hijgend achter hun aan loopt.
Ben aan de gang gegaan met de Myo-Systeem en met het Nutrition van BodyFit, kreeg daarbij een perfecte begeleiding (soms streng, hihihi) maar kan iedereen vertellen dat ik nu 29 kilo kwijt ben sinds nov. 2007 en gelukkig weer mijn oude sport kon beoefenen (Judo).
Ik kan alleen maar zeggen tegen andere probeer het gewoon eens en je zult het ervaren...

Heeeeeel heeel heel erg veel bedankt !!!!

 

Annemarie
 
 
Beste Nico,
- Mijn spijkerbroek drie maten kleiner van 34 naar 31
- Mijn cholesterol van 8.7 naar 6.6
- Ruim 5 kilo lichter

Afvallen ging de eerste week heel snel, daarna erg langzaam, maar in omvang ging het wel goed en het belangrijkste mijn cholesterol is 2.1 punten gedaald door de repen en soepen van Body Control en dat zonder honger!
Ik ga door, omdat ik nog 8 kilo kwijt wil en dat gaat zeker lukken, ook wil ik mijn cholesterol nog 1.1 punt omlaag, dat is mijn doel.

Het allerbelangrijkste “ik krijg heel veel complimenten”

De kaneelpakkingen vind ik echt heel erg ontspannend en de Myo-Balance behandelingen helpen enorm, het is ook nog eens mijn eigen half uurtje zonder werk, kinderen etc.
HEERLIJK!!!

 

Mary
 
 
Body Lijn Vianen
Niet te geloven maar het is echt zo, na 10 behandelingen zoveel centimeters kwijt te zijn,.
Ik heb er een poos over na moeten denken voor ik de stap ging doen, want ik wilde eerst zien en dan geloven, maar het resultaat is echt ongelooflijk:
Hier zijn de resultaten wat er in een maand bereikt werd:

Borst van 81 naar 78
Taille van 87 naar 80
Heup van 100 naar 95
Benen van 60 naar 57 en 61 naar 57.

Dus een blij mens en het is de moeite waard geweest, het geeft echt een heerlijk gevoel zoveel centimeters kwijt te zijn, en ik wil jullie nogmaals bedanken voor het eindresultaat.

 

Jolanda
 
 
Beste Nico,
“Morgen begin ik” was het eerste waar mijn oog op viel bij het zien van jullie advertentie. Ditzelfde zei ik ook al maanden, maar de morgen ging iedere keer voorbij zonder te beginnen. Ik knipte de advertentie uit en legde hem apart. Nadat ik een scheurtje opliep in mijn kruisband, ondervond ik maar weer eens hoe zwaar ik eigenlijk was, al dat gewicht voort te plaatsen op krukken en toen ging ineens de knop bij mij om, pakte de telefoon en maakte een afspraak.
Tot op de dag van vandaag heb ik hier nog geen spijt van gehad. Ik paste mijn eetpatroon aan, want je moet er natuurlijk zelf ook wat aan doen en ging 3x in de week naar BodyLijn. Geweldig, geen uren in de sportschool en toch heel intensief bezig zijn. Al na een aantal keer merkte ik dat mijn conditie beter werd en dat mijn kleren losser gingen zitten. De kinderen vroegen zelfs of ik wat rustiger wilde fietsen, want ik ging zo hard.
Inmiddels ben ik vijf maanden verder, 12 kilo lichter en vele centimeters minder. Ik kom nog steeds 2x per week en als ik eerdaags ga tennissen ga ik terug naar 1x per week.
Ik wil Nico bedanken voor zijn support en begeleiding en kan het een ieder aanraden die nog twijfelt, want het is niet alleen goed voor je lijf en gezondheid maar zeker ook voor je zelfvertrouwen ( al die complimenten).

 

Linda
 
 
Beste Nico,
Bij deze wil ik jou nogmaals bedanken voor de goede en gezellige begeleiding tijdens de behandelingen die ik bij jullie heb gehad.
Ik ben erg blij met het resultaat en dat is mede namens jullie.
Ik heb er zelf ook veel voor moeten doen, maar jij hebt mij gemotiveerd en gestimuleerd met af en toe een compliment.
Dat deed mij goed en gaf mij moed om door te gaan.

Nogmaals bedankt en misschien tot ziens.

Het ga jullie goed!

 

Anneloes
 
 
Beste Nico,
In de krant las ik jullie advertentie en dacht zou het echt goed zijn voor je spieren. Ik maakte een intro afspraak, was verkocht en wilde het wel proberen. Na 10 behandelingen kan ik zeggen dat het mij super heeft geholpen. Ik heb veel minder last van mijn bekken en dat is me heel wat waard. Nogmaals bedankt en tot ziens.

 

Anne
 
 
Lieve Nico en Teuni.
Vorig jaar zag ik het niet meer zitten. Ik voelde me van het kastje naar de muur gestuurd. Radeloos!! Door een gesprek met een vriend kwam ik aan BodyLijn Vianen. Ook maar eens proberen. Nu een jaar later ben ik blij dat ik dat gedaan heb. De eerste keer dat ik er heen ging was ik toch wel onzeker en nieuwsgierig. De onzekerheid verdween snel, maar de nieuwsgierigheid van hoe het zal het de volgende keer weer zijn bleef. M’n benen voelden doods aan, waren glimmend/strak en soms open, maar na de lymfe behandeling warm, ontspannen en voelden weer levendig aan. Ik heb het afgelopen jaar momenten gehad dat ik dacht, dit kan niet nog beter gaan, maar toch, ik ben qua omvang vele centimeters kwijt geraakt. Wat je op de foto’s die toen zijn gemaakt en nu goed kan zien. Het vertrouwen en de stimulans die ik krijg heeft mij geholpen om ook vele kilo’s af te vallen.

 

Daniëlle
 
 
Bodylijn Vianen,
Omdat ik na een dieet niet te dik meer ben maar me wel stoorde aan mijn buikje en dijen wat ik met sporten en het dieet maar niet weg kreeg ben ik op internet gaan zoeken naar de oplossing. Daardoor kwam ik op de site van BodyLijn Vianen waar de behandeling met de Lipo me aansprak, ook omdat er meerdere gebieden tegelijk worden behandeld. Na telefonisch overleg heb ik een afspraak gemaakt. De behandeling met de QB Lipo II systeem is me erg meegevallen deed absoluut geen pijn, voelde zelfs aangenaam warm, na deze behandeling kreeg ik nog een lymfe behandeling. Voor de eerste behandeling ben ik opgemeten. Omdat de behandeling me goed beviel heb ik gelijk voor de week daarop nog een behandeling afgesproken. Er werd duidelijk verteld dat je wel een aantal dagen met de voeding rekening moest houden, wat voor mij niet lastig was omdat ik vlak daarvoor 4 weken met een eiwitdieet bezig was, ook dat na drie weken het beste resultaat te zien is. Omdat ik na de tweede behandeling op vakantie zou gaan was ik nieuwsgierig of er al centimeters af waren, na meting bleek dat ondanks dat ik de week daarvoor pas mijn eerste behandeling had en nu mijn tweede, op mijn buik al 5 cm kwijt ben en op mijn beide dijen 4 cm, niet te geloven wat een resultaat en dat wordt nog meer omdat ik nog drie weken te gaan heb voor het uiteindelijke resultaat zichtbaar is.
Bedankt voor dit mooie resultaat.


bodylijn, lymfo balance, lipo, reacties, contact, menu